Evenementen in Lemmer

 

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Lemsterwike

Schulpen, Lemmer Schulpen, Lemmer

Begin augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse "Lemsterwike". Deze gezellige week staat voornamelijk in het teken van het skutsjesilen in de baai van Lemmer op woensdag en donderdag. Daarnaast is er de hele week kermis en live muziek op het plein aan de Schulpen.

Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen (IFKS)

IJsselmeer Waterkeringpad, Lemmer

2-daags zeilevenement welke meetelt voor de Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen. Elke dag zijn er 4 klasses waarin gezeild wordt. Daarna wordt het afgeslopen met een groot feest in de tent op het parkeerterrein van het strand.

UIT Festival De Fryske Marren

Lemmer Kortestreek, Lemmer

De 1ste editie van het UITfestival De Fryske Marren is op 10 september! In de centra van  Lemmer, Balk en Joure kun je van 13:00 - 17:00 uur een voorproefje krijgen van wat er in het culturele seizoen '22/'23 allemaal wordt aangeboden in onze gemeente.

Lemster Dickens Festijn

Lemmer Kortestreek, Lemmer

Een lange periode van stilte zijn de straten van het Lemster Dickens dorp weer tot leven gekomen! Het gonst en bruist als een grote stad rond eind 19e eeuw. De bewoners kijken uit naar de kerstperiode vol sfeer en gezelligheid en zijn benieuwd wat er waar is van de geruchten die door het dorp gaan… […]

€5,00

 

Uw evenement toevoegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.