Rixt.

Meld misbruik

Rixt.

0 0 Reviews
Populair

Beschrijving

Over RIXT.

Ik ben Rixt Heegsma. Ondernemer, 26 jaar en 24/7 bezig met mode. In een verbouwde bakkerij middenin het bruisende Lemmer opent in januari 2019 mijn opvallende boutique: RIXT. Ruim een jaar later opent in Nes op Ameland een tweede RIXT. Lemmer is mijn thuis, Ameland mijn favoriete eiland. Mijn liefste oma kwam er altijd al, vandaar mijn moeder ook. En zo is Ameland al van jongs af aan heel speciaal voor mij.

Van lerarenkamer naar kleurrijke modezaak

Dat ik juist op deze twee plekken mijn winkels open, heb ik nooit durven dromen. Voor ik ontdek dat mode mijn ware liefde is, studeer ik Nederlands. Het schooljaar sta ik voor de klas en in de zomer werk ik in een kledingzaak. Gelijk weet ik: dit is wat ik wil. Dan krijg ik de kans de modezaak in Lemmer over te nemen. Ook al zit ik in het laatste jaar, die lerarenopleiding zeg ik direct op. Ik wil mijn droom achterna! Ik koop de collectie in, bouw een website met online shop en regel alles zelf. Inmiddels staat er een team achter me dat net zo enthousiast is.

Shoppen bij RIXT. is een feestje

Wij leggen jou graag in de watten. Zet je voet over de drempel bij RIXT. dan krijg je direct een blij gevoel. En je weet zeker dat je met een goed gevoel naar huis gaat. Hoe we dat doen? Door mooie, kwalitatieve kleding te combineren met persoonlijke aandacht, eerlijk advies en de allerlekkerste taartjes. Zo ga je compleet de deur uit, blij met wat je hebt.

Ik hoop je snel eens in de winkels te mogen verwelkomen! 

Liefs,

Rixt Heegsma

Locatie

Contact Informatie

Adres
Nieuwburen 4, Lemmer, Nederland
Vaste telefoon
Postcode
8531 EE
Social media

Rixt. 0 reviews

Laat uw beoordeling achter

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat uw beoordeling achter

Your email address will not be Geplaatst. Required fields are marked *

Please fill the required fields*