Skipperland

Meld misbruik

Skipperland

0 0 Reviews
Populair

Beschrijving

Skipperland Lemmer, wie zijn wij?

De watersport winkel, aan het Lemster Dok, midden in het mooie Friese dorp Lemmer. Haar deuren waren in 2015 al meer dan een jaar gesloten. Zonde! Een prachtige kans voor mij, Alice Eggengoor, om in het diepe te springen. En met de nodige reddingsvesten te koop in de winkel, kwamen we al gauw boven drijven. Wat een gaaf avontuur. Elke dag opnieuw beleven we de mooiste momenten met onze klanten en hun avonturen op en aan het water. We zijn met een compleet team, want alleen kan ik natuurlijk niet zo’n uitdaging winnen. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, ieder met zijn eigen persoonlijkheid.

Watersport zit in ons DNA.

We houden van Friesland, de Friese meren, de natuur, de buitengenieters. Wie hier in Friesland heeft er geen herinneringen aan, mooie momenten op of aan het water? We wandelen eromheen, banjeren door de weilanden en de sloten, varen een rondje over een van de vele meren. En heb je geen boot? Dan vaar je misschien wel op je sup, peddelend langs de achtertuintjes van Lemmer. Geen vaar-ambities? Dan is er zoveel moois te zien in 1 van de mooie steden of dorpen.

Bij Skipperland Lemmer vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor een dagje buiten zijn. Van wandelschoen tot zomerse slipper. Van regenjas tot functionele zeiljas. Van zwembroek of bikini tot een warme wollen trui. We helpen je graag het uiterste uit je avontuur te halen.

Maar ja, van oudsher is het natuurlijk een watersportwinkel. Hartstikke leuk, al die functionele kleding en schoenen, maar bij ons vind je ook alles voor je boot. Om maar wat te noemen: ankers, landvasten, antifouling, vlaggen, waterkaarten, kompassen, schoonmaakmiddelen, verlichting, harpen, blokken en anodes. En hebben we niet wat jij zoekt, dan bestellen we het voor je. Geen probleem.

We vinden het heerlijk om je te helpen met je uitdagingen aan je boot. Soms zelfs op een MacGyver achtige manier.

Locatie

Contact Informatie

Adres
Skipperland Lemmer, Kortestreek 8, Lemmer, Nederland
Vaste telefoon
Postcode
8531 JE
Social media

Skipperland 0 reviews

Laat uw beoordeling achter

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat uw beoordeling achter

Your email address will not be Geplaatst. Required fields are marked *

Please fill the required fields*